Το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου – Ίδρυμα Θεοδώρου & Γιάννας Χαραγκιώνη σας περιμένει και πάλι από 14 Μαϊου 2021
με νέους κανόνες και μέτρα ασφαλείας.  

Η διασφάλιση της προστασίας των εργαζομένων και των επισκεπτών είναι κύριο μέλημά μας γι αυτό και το προσωπικό είναι εφοδιασμένο με μάσκες,
σε όλους τους χώρους έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά, και ειδικές σημάνσεις για την τήρηση των αποστάσεων.

Παρακαλούνται οι επισκέπτες να κάνουν χρήση μάσκας και αντισηπτικού κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους στο Μουσείο και να τηρούν
τους κανονισμούς κοινωνικής αποστασιοποίησης του 1,5 μέτρου.
O μέγιστος αριθμός επισκεπτών ταυτόχρονα μέσα στο Μουσείο είναι 164 άτομα.


ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ /
COVID 19 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Παρακαλούμε θερμά να μην επισκεφθείτε το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου εάν τις τελευταίες 14 ημέρες εσείς ή οποιοσδήποτε κοντά σας ήρθε σε επαφή (εντός 2 μέτρων για περισσότερο από 10 λεπτά ή οποιαδήποτε μη προστατευμένη επαφή με σωματικά υγρά / εκκρίσεις) με κάποιον με επιβεβαιωμένο ή ύποπτο κρούσμα ή έχει συμπτώματα COVID-19 ή εσείς ή οποιοσδήποτε κοντά σας να είναι σε υποχρεωτική καραντίνα.

  • Οι επισκέπτες πρέπει πάντα να φορούν πάντα μάσκα προστασίας. Οι μάσκες θα είναι διαθέσιμες για αγορά στο κατάστημα (εάν απαιτείται). Ακόμα κι αν έχετε εμβολιαστεί, πρέπει να φοράτε και πάλι μάσκες (πρέπει να φοράτε μάσκες εκτός από ασπίδες).
  • Οι επισκέπτες πρέπει να τηρούν τις αποστάσεις τουλάχιστον 2 μέτρα μεταξύ τους και με τους υπόλοιπους επισκέπτες.
  • Όλοι οι επισκέπτες μπορούν να πλένουν τα χέρια τους τακτικά και να τα απολυμαίνουν χρησιμοποιώντας αντισηπτικό στους διαθέσιμους σταθμούς (κάτω των 9 ετών απαιτείται ο γονέας για τη χρήση αντισηπτικού)
  • Όλες οι ομαδικές δράσεις/εκδηλώσεις του μουσείου ματαιώνονται καθώς και η επαφή με αλληλεπιδραστικά εκθέματα.
  • Όλοι οι επισκέπτες πρέπει να ακολουθούν τη κατευθυντήρια σήμανση και απαγορεύεται να περνούν τα διαχωριστικά εμπόδια ανάμεσα στα εκθέματα.
  • Το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου τηρεί όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής του ΕΟΔΥ Τα μέτρα καθαριότητας και προστασίας της δημόσιας υγείας εφαρμόζονται σχολαστικά και σε τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιείται απολύμανση από ειδικό συνεργείο που απολυμαίνει το σύνολο του εκθετηρίου και το πωλητήριο.
Copyright 2024 - Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου