Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων και η ομάδα Les Grecs σας προσκαλούν στην εκκίνηση του 23ου Rally Monte Carlo Historique που θα γίνει την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στις 12:00 στη σκιά του ιερού βράχου της Ακρόπολης.

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνια το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου είναι και φέτος βασικός υποστηρικτής της Ελληνικής αποστολής στο 23ο Rally Monte Carlo Historique.
Μετά τον θρίαμβο του 2018, όπου το ελληνικό πλήρωμα των Δελαπόρτα – Μουστάκα κατέκτησε τη νίκη στην κατηγορία του και τη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης, η διοργανώτρια λέσχη, το Automobile Club de Monaco, εμπιστεύθηκε τον ΣΙΣΑ να αναβιώσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την εκκίνηση απο την πόλη των Αθηνών, μια παράδοση που κράτησε στο Ράλλυ Μοντε Κάρλο απο το 1927 έως το 1975.

Ελάτε να εμψυχώσετε τα ελληνικά πληρώματα που θα διασχίσουν 3 χώρες και 2500 χιλιόμετρα μέσα απο τις χιονισμένες γαλλικές Άλπεις για να αγωνιστούν για τη διάκριση κόντρα σε 300 πληρώματα απ όλον τον κόσμο. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες αγωνίζονται και θρύλοι του παρελθόντος όπως οι Walter Roehrl, Christian Geistdoerfer, Bruno Saby & Rauno Aaltonen. Μαζί με τα αυτοκίνητα που θα εκκινήσουν, θα θαυμάσετε και αυτοκίνητα που έχουν συνδέσει την ιστορία τους με τους αγώνες ράλλυ του παρελθόντος και έχουν διακριθεί στο Ιστορικό Ράλλυ Μόντε Κάρλο.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και η προσέλευση ξεκινά απο τις 10:30.

Για τους φίλους του ιστορικού μηχανοκίνητου αθλητισμού, που επιθυμούν να παραβρεθούν στην δεξιώση που θα παρατεθεί προς τιμήν των αγωνιζομένων την Τρίτη 28 Ιανουαρίου, θα διατεθούν προσκλήσεις στα 50€ κατ άτομο (συμπεριλαμβάνονται το δείπνο & τα ποτά). Τηλέφωνα επικοινωνίας 2109704457 (Δευτέρα – Πέμπτη 18:00 – 21:00) & 6945700040.

Η παρουσίαση αναλυτικά εδώ

 

Copyright 2024 - Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου