Ημερίδα Ενημέρωσης στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου για την Επαν-Εκκίνηση του Rallye Monte-Carlo Historique από την Αθήνα – 30 Ιανουαρίου 2019

Με επιτυχία διεξήχθη την Τετάρτη 27-06-2018 η Ημερίδα Ενημέρωσης στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου από την Οργανωτική Ομάδα του Συλλόγου Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων-Σ.Ι.Σ.Α.

ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ

Την Ημερίδα άνοιξαν με χαιρετισμούς ο Πρόεδρος του Σ.Ι.Σ.Α και οι προσκεκλημένοι επίσημοι.

Πρώτος έκανε ενα σύντομο καλωσόρισμα ο κ. Μιχάλης Μουζούκης, Πρόεδρος του Σ.Ι.Σ.Α.

Κατόπιν έλαβε το λόγο ο εκπρόσωπος του Υφυπουργείου Αθλητισμού, Ειδικός Συμβουλος κ. Στέλιος Συκάς , που ανέφερε την αμέριστη υποστήριξη του Υφυπουργείου στο εγχείρημα της επανεκκίνησης του Ιστορικού Ραλλυ Μόντε-Κάρλο απο την Αθήνα, και ευχήθηκε ‘καλή επιτυχία’ στην αξιολόγη προσπάθεια του Σ.Ι.Σ.Α.

 

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας-Ο.Μ.Α.Ε., κ. Δημήτρης Μιχελακακης κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να στηρίξουν ΟΛΟΙ μαζί την προσπάθεια αυτή, θέτοντας εαυτό και Ομοσπονδία στη διάθεση της Οργανωτικής Ομάδας για κάθε δυνατή βοήθεια ή συμβουλή.

 

 

 

Αμέσως μετά τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλων Παλαιού Αυτοκινήτου & Μοτοσυκλέτας-Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ, κ. Δημήτρης Βερναρδάκης του οποίου το μήνυμα ήταν στην ίδια ενωτική κατεύθυνση.

Τέλος ο Πρόεδρος του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκίνητου κ. Θεόδωρος Χαραγκιώνης τόνισε με ξεκάθαρο λόγο την σημασία του εγχειρήματος σε πολλαπλά επίπεδα οπως την Παγκόσμια προβολή της χώρας και της πόλης των Αθηνών, τον Τουρισμό, τις ευκαιρίες για προβολή των χορηγών και φυσικά του χόμπι των Ιστορικών Οχημάτων που ως γνωστό περνά περίοδο κρίσης.

 

 

Παρουσίαση του Σχεδιασμού της Επαν-Εκκίνησης του RMCH-2019 από την Αθήνα στις 30 Ιανουαρίου 2019Παρουσίαση Ιστορικής Διαδρομής Rallye Monte-Carlo από τον κ. Νικόλα Ζαλμά [Keynote Speaker]

 

Ο Υπεύθυνος Δημοσιότητας του Σ.Ι.Σ.Α. κ. Βύρων Ρηγινός προέβη σε μια αναλυτική παρουσίαση του Προγράμματος για την Επαν-Εκκίνησης του RMCH-2019 από την Αθήνα στις 30 Ιανουαρίου 2019.

Η Παρουσίαση είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο και προσπελάσιμη με κλικ εδώ:  https://prezi.com/view/OE0zPJ5ag7JsxK2dGH34/

 

 

 

 

 

Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Το πάνελ δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις, τόσο τεχνικού περιεχομένου, όσο και διαδικασιών, κοστολογίων και άλλων θεμάτων. Την συζήτηση συντόνισε ο Πρόεδρος Μιχάλης Μουζούκης, ενώ απαντήσεις δόθηκαν κυρίως από τους δύο νικητές της 2ης Θέσης Γενικής Κατάταξης του φετινού RMCH κ.κ. Γιώργος Δελαπόρτας & Σπύρος Μουστάκας. Παρέμβαση έκανε και ο βετεράνος συνοδηγός του Γιάννη Κατσαούνη κ. Αλέξανδρος Δρουλίσκος.

Ακολούθησε δεξίωση με ελαφριά εδέσματα & αναψυκτικά στη φιλόξενη βεράντα του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ:

  • Το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου για την φιλοξενία
  • Τους φωτορεπόρτερ Τάσο Αρωνίτη & Νικόλαο Κακολίρη για την παράθεση φωτογραφιών από την εκδήλωση

 

 

 

 

Σ.Ι.Σ.Α. – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΠΟΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Αντιόπης 2 & Βουλιαγμένης 258,

17343 Αγ. Δημήτριος

Τηλ.: 21 0970 4457 | e-mail: [email protected]

 

Βύρων Ε. Ρηγινός,
Υπεύθυνος Επικοινωνίας Σ.Ι.Σ.Α. – Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπόρ Αυτοκινήτων
📲: +30 6945 93 03 03

22ο Rallye Monte Carlo HistoriqueRMCHAthens 2019 
Αθήνα, 30 Ιανουαρίου 2019
Διοργάνωση από τον Σ.Ι.Σ.Α.
• Γραφείο: +30 210 970 4457
• Κινητό: +30 6945 700040
• E-m: [email protected] 

 

 

 

 

Copyright 2024 - Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου