Προσφορές που συγκεντρώθηκαν  για δρομείς & συνοδούς

του Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθήνας

Ημέρα διεξαγωγής Μαραθωνίου: 12 Νοεμβρίου 2017

Η ΕΞΑΑΑ μέσω της  διαδικτυακής πλατφόρμας  www.athensauthentic.com  εξασφάλισε μια σειρά δώρων και εκπλήξεων για τους Μαραθωνοδρόμους  του 35ου Μαραθωνίου της Αθήνας.

Οι προσφορές  που ακολουθούν  ισχύουν για τις χρονικές περιόδους και με τους όρους που αναγράφονται στην κάθε μία χωριστά. Τις προσφορές οι Μαραθωνοδρόμοι μπορούν να τις αξιοποιήσουν επιδεικνύοντας:

α) την επίσημη διαπίστευσή τους ή

β) την κάρτα «Athens Spotlighted City Card » του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

 

Η κάρτα η οποία εμπεριέχει και τις προσφορές της πλατφόρμας  www.athensauthentic.com, έχει διατεθεί αποκλειστικά σε μαραθωνοδρόμους που διαμένουν σε «marathon hotels» – μέλη της ΕΞΑΑΑ. 

Αξίζει να σημειωθεί πως πέραν των συγκεκριμένων, ισχύουν επιπλέον προσφορές από τα λεγόμενα “marathon stores”, καταστήματα  που συγκεντρώθηκαν με την συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών – σύμμαχου της δράσης – και τα οποία θα δείτε ΕΔΩ: http://marathon.athensauthentic.com/_storageWeb_/n/17625439016625/Marathon_Stores_2017_final.pdf

Επίσης, έχουν εξασφαλισθεί ειδικές παροχές από  ξενοδοχεία – μέλη της ΕΞΑΑΑ τα λεγόμενα “marathon  hotels”, τα οποία θα βρείτε  αναλυτικά ΕΔΩ:  http://www.all-athens-hotels.com/attica/webpage/marathon_hotels.

 

Μουσεία – Ιδρύματα

Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου

Το Μουσείο Αυτοκινήτου την περίοδο 01 έως 30 Νοεμβρίου θα φιλοξενεί δωρεάν τους Μαραθωνοδρόμους και τις οικογένειες τους, με επίδειξη της διαπίστευσή τους από τον ΣΕΓΑΣ.

 

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Θεματική περιήγηση στην περιοδική έκθεση «Οδύσσειες» για τους μαραθωνοδρόμους των 42 χλμ. Μια έκθεση που αναδεικνύει έναν διαφορετικό αγώνα, διαχρονικό και οικουμενικό: το μακρύ χρονικό του δοκιμαζόμενου ανθρώπου, το περιπετειώδες ταξίδι του στον χρόνο, προκειμένου να τιθασέψει το περιβάλλον, να γνωρίσει νέους τόπους, να πλουτίσει τους ορίζοντες του, να δημιουργήσει πολιτείες ευνομούμενες και να αντιπαλέψει τη φθαρτότητα της ύπαρξης του με τη βοήθεια του έρωτα και της δημιουργικής πράξης.

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, ώρα 11:00: στα αγγλικά

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, ώρα 15:00: στα ελληνικά 

Τρίτη 14 Νοεμβρίου, ώρα 15:00: στα αγγλικά

Ελεύθερη είσοδος στην περιήγηση με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής στον μαραθώνιο.

 

Μουσείο Ακρόπολης

 Το Μουσείο της Ακρόπολης για το διάστημα 9 Νοεμβρίου 2017 έως και 14 Νοεμβρίου 2017 προσφέρει στους αλλοδαπούς μαραθωνοδρόμους μειωμένη είσοδο (3 ευρώ) στο Μουσείο με την επίδειξη της ταυτότητας συμμετοχής τους στον Μαραθώνιο Αθήνας, όπου αναφέρεται το όνομα και ο αριθμός συμμετοχής τους στον αγώνα, στα ταμεία του Μουσείου.

 

Μουσείο Ηρακλειδών

 Το Μουσείο Ηρακλειδών προσφέρει σε αθλητές και συνοδούς με την επίδειξη της ταυτότητας συμμετεχόντων στον Αυθεντικό Μαραθώνιο 2017 για το διάστημα από Σάββατο 11/11 έως και Τρίτη 14/11/2017 μειωμένο εισιτήριο και έκπτωση 10% σε όλα τα είδη του πωλητηρίου. Το εισιτήριο περιλαμβάνει είσοδο και στα δυο κτήρια του Μουσείου.

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Προβολές της Τριλογίας του Μιχάλη Κακογιάννη (Ηλέκτρα, Ιφιγένεια, Τρωάδες) με ελεύθερη είσοδο για τους συμμετέχοντες στον Μαραθώνιο και  για τους φιλοξενούμενους στα Marathon Hotels, 09 – 13/11.

 

Το πρόγραμμα των προβολών (Αίθουσα Κινηματογράφου – Ισόγειο του ΙΜΚ // Δυναμικότητα: 120 θέσεις) έχει ως εξής:

 

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017, στις 20:00

Προβολή της ταινίας «Ηλέκτρα» (110′)  // Audio language: Greek // Subtitles: English

 

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017, στις 20:00

Προβολή της ταινίας «Τρωάδες» (109′) // Audio language: English // Subtitles: Greek

 

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017, στις 20:00

Προβολή της ταινίας «Ιφιγένεια» (127′) // Audio language: Greek // Subtitles: English

 

Είσοδος Ελεύθερη – Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στα ταμεία του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης: 210 – 3418579

 

Ξεναγήσεις

 

  1. City Sightseeing Athens

 

 Όλοι οι μαραθωνοδρόμοι αλλά και τα συνοδά μέλη  από τις 2/11/2017 έως και τις 18/11/2017 με την επίδειξη της σχετικής τους ταυτότητας συμμετοχής ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας σας ως το παρακάτω μήνυμα  θα έχουν 50% έκπτωση στα εισιτήρια της CitySightseeing Athens & Piraeus 

 

  1. Athens Walking Tours

 

Το Athens Walking Tours προσφέρει ειδική έκπτωση 15% & προσφορές σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και συνοδούς του Μαραθωνίου της Αθήνας, σε όλες τις ξεναγήσεις 1 – 20/11/2017.

 

  1. Athens Insiders

 

Οι Athens Insiders προσφέρουν σε όλους τους συμμετέχοντες του Μαραθωνίου της Αθήνας συνολική έκπτωση 10% σε κάθε ξενάγηση που θα κλείσουν.

 

  1. Αρχαία Μονοπάτια Γνώσης & Άθλησης

 

Τα «Αρχαία Μονοπάτια Γνώσης και Άθλησης» προσφέρουν από 1η έως 13 Νοεμβρίου περιηγήσεις στο Λόφο των Μουσών και της Πνύκας, με θέμα τις ωραιότερες συνοικίες της Αθήνας και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε η Αθηναϊκή Δημοκρατία. Το κόστος συμμετοχής στις περιηγήσεις είναι 5 ευρώ το άτομο.

 

  1. Solebike

 

Η Solebike προσφέρει έκπτωση 50% (25€) για τη συμμετοχή στη δημοφιλή εκδρομή τους στην Αθήνα με ηλεκτρικό ποδήλατο.  Από 4 έως 20 Νοεμβρίου 2017. Εκκίνηση, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 10:00 πμ

 

  1. Clio Muse

 

Η Clio Muse στηρίζει τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας προσφέροντας μία δωρεάν ψηφιακή αυτοξενάγηση  με τίτλο «Οι Θρύλοι του Μαραθωνίου» που θα εμπνεύσει τους δρομείς για να ξεπεράσουν τους θρύλους του παρελθόντος και θα συνοδεύει τους θεατές όσο περιμένουν την ανάδειξη ενός νέου θρύλου. Διαθέσιμη από 1-22 Νοεμβρίου 2017

 

  1. Platinum Cruises

 

Η  Platinum Cruises προσφέρει μια μονοήμερη κρουαζιέρα σε Ύδρα – Πόρο – Αίγινα σε ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της  Αθήνας.

 

Αγορές Εστιατόρια – Ευεξία – Διαδρομές

 

  1. Athens Spotlighted City Card

 

Οι συμμετέχοντες στον Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Αυθεντικό που διαμένουν σε Marathon Hotels μπορούν να προμηθευτούν στη reception του ξενοδοχείου τους την εκπτωτική κάρτα «Athens Spotlighted» του Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών, με προσφορές στην πόλη. Οι προσφορές και οι εκπτώσεις περιλαμβάνουν πολιτιστικούς χώρους, μουσεία, γκαλερί, εστιατόρια, νυχτερινά μαγαζιά και επιλεγμένα εμπορικά καταστήματα.  Δείτε αναλυτικά τους συμμετέχοντες και τις προσφορές στο www.athenspotlighted.gr

 

  1. Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας

 

Ο ΕΣΑ συμμετέχει στην προσπάθεια προβολής του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας με επιχειρήσεις μέλη του που προσφέρουν έκπτωση σε αγορές από 10% έως 20%  Δείτε  αναλυτικά  ΕΔΩ: http://marathon.athensauthentic.com/_storageWeb_/n/17625439016625/Marathon_Stores_2017_final.pdf

 

 

  1. Λίμνη Βουλιαγμένης

 

Η Λίμνη Βουλιαγμένης καλεί τους μαραθωνοδρόμους και τους συνοδούς τους να ζήσουν μια εμπειρία αναζωογόνησης και να ανακαλύψουν τις ιαματικές ιδιότητες που προσφέρει το κολύμπι στα νερά της λίμνης. Προσφέροντας Ειδική έκπτωση 50% για Μαραθωνοδρόμους & συνοδούς από τις 12 έως τις 15 Νοεμβρίου.

 

  1. TAXIPLON

 

Για τα ξενοδοχεία – μέλη της ΕΞΑΑΑ προσφορά την ημέρα του Μαραθωνίου για την μετάβαση στην αφετηρία.

 

  1. “Βασίλαινας”, Εστιατόριο

 

Το εστιατόριο «Βασίλαινας» συμμετέχει στην μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, τον Μαραθώνιο της Αθήνας προσφέροντας στους  αθλητές που θα βρίσκονται στην πόλη, ειδικό μενού με υγιεινές και θρεπτικές επιλογές. Διαθέσιμο από τις 7/11 έως τις 14/11/2017

 

  1. “Heteroclito” – Cave & Bar a vin

 

To Heteroclito – Cave & Bar a vin προσφέρει από τις 6 έως τις 13 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της γιορτής του Μαραθωνίου της Αθήνας, μια επιλογή από λευκά ή ερυθρά ελληνικά κρασιά  (750ML) με πλατώ ελληνικών τυριών ή αλλαντικών.

 

  1. GREEK BEES

 

Η εταιρεία GREEK BEES προσφέρει 20% έκπτωση για τις αγορές παραδοσιακών & βιολογικών προϊόντων μέσα από το www.greek-bees.com για 10 ημέρες.

Χωρίς κόστος μεταφορικών & αντικαταβολής. Ισχύει για 10 ημέρες (4-14/11)

 

  1. Oroloi.gr

 

Η εταιρεία Oroloi.gr στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην προβολή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας προσφέρει ως δώρο ένα επαγγελματικό ρολόι δρομέα αξίας 500€, για τον πρώτο νικητή του Μαραθωνίου.

 

Αναλυτικά τις προσφορές και περισσότερες πληροφορίες (σε ελληνικά και αγγλικά), μπορείτε να δείτε στην ενότητα “Offers” και σε επιμέρους πεδία του του  www.athensauthentic.com

 

Copyright 2024 - Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου