Εκπαιδευτικά προγράμματα

Βασικός πυλώνας του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου – Ίδρυμα Θεοδώρου & Γιάννας Χαραγκιώνη είναι η εκπαίδευση των νέων στην οδική ασφάλεια και συμπεριφορά.

Για το λόγο αυτό  συνεργαζόμαστε με πιστοποιημένους φορείς και συμμετέχουμε ενεργά στην εκπαιδευτική διαδικασία σύμφωνα με τις νόρμες του Υπουργείου Παιδείας.

Τα προγράμματα διαφοροποιούνται ανάλογα με την βαθμίδα εκπαίδευσης και πραγματοποιούνται σε ειδικούς χώρους του μουσείου.

Το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου – Ίδρυμα Θεοδώρου & Γιάννας Χαραγκιώνη λαμβάνοντας υπόψη και σεβόμενο τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας από τον COVID-19 δημιουργεί ψηφιακά προγράμματα πρόσβασης στη συλλογή του. 

Δεδομένου ότι έχουν ανασταλεί οι σχολικές και μεμονωμένες επισκέψεις, το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου επενδύει στην ψηφιακή επικοινωνία αναβαθμίζοντας τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του. Κάθε επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα –χωρίς χρέωση– να γνωρίσει τα εκθέματα, να μάθει για την ιστορία τους και να συμμετέχει σε εξ αποστάσεως προγράμματα και δραστηριότητες. 

Στο πλαίσιο του #μένουμε_σπίτι, στόχος του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου είναι να προσφέρει σε όλους και όλες μια πολιτιστική διέξοδο που θα μετριάσει τις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε!

     

 

Copyright 2020 - Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου